social media icons social media icons social media icons

Catering aan boord

Bij een geslaagde dag op de Kaag kan een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Om het u gemakkelijk te maken bieden wij in samenwerking met Bites & Boats diverse cateringsmogelijkheden aan. Zo kan u zorgeloos genieten. Bij het bestellen van uw boot kan u uw wensen voor catering doorgeven.

Bij onze catering kan er gekozen worden uit:

Frisdrank, bier, wijn, rosé, assortiment kaas en worst, chips, nootjes, stokbrood met kruidenboter, diverse salades en chocolade. Alles heerlijk gekoeld en gesorteerd in mooie koelboxen en luxe picknickmanden.

Het is zelfs mogelijk een complete lunch of barbecue aan boord van de sloep of op het strand te krijgen. In overleg stellen wij het juiste cateringarrangement voor u samen.

Zijn er bijzondere wensen? Bijvoorbeeld met betrekking tot dieetwensen of vegetariërs? Laat het ons weten, wij zorgen voor een goed alternatief!

Bites & Boats

Bites & Boats huist sinds 2019 in het pand van Jachtwerf Möllers. In dit gezellige restaurant kunt u voor, tijdens of na uw boottocht genieten van de lekkerste broodjes, bites en drankjes. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de Kaag. Ook als u niet gaat varen kunt u bij Bites & Boats terecht. Bezoek de website: www.bitesandboats.nl voor het menu en meer informatie.

Actief Kagerplassen

In samenwerking met El Thoro Events hebben we allerlei arrangementen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0252 544494. Hieronder vind u meerdere voorbeelden van events.

Dagje actief op de Kagerplassen.

Heerlijk een dagje uit met de familie of een gezellig bedrijfsuitje en wilt u een dagje op het water zijn. Wij bieden u een dagje sloep varen met als leuke optie waterskiën en zeilen op de Kagerplassen.

Wij verhuren kleine en grote sloepen. De sloepen zijn van alle comfort voorzien. Ontspannen en genieten zijn de sleutelwoorden voor een dagje sloep varen.

Heerlijk door de grachten van Leiden en over de Kagerplassen varen. Catering aan boord van de sloep mag natuurlijk niet ontbreken! Als leuke combinatie en afwisseling voor het sloep varen is het leuk om daarbij te gaan waterskiën, wakeboarden en zeilen.

Door één van onze speedboten wordt u op de waterski’s of wakeboard voortgetrokken. Dit geeft een absolute kick! U zult versteld staan over hoe snel u deze sport aanleert en hoeveel plezier u hier vervolgens aan beleeft! De snelheid en de vrijheid die deze sport u geeft zult u als een unieke beleving ervaren!

De Kagerplassen bieden fantastische meren waarop de zeilsport goed beoefend kan worden. Afhankelijk van uw zeilervaring zijn er wel of geen zeilinstructeurs aanwezig. Kunt u goed zeilen? Dan mag er vrij worden gezeild. Maar u kunt er ook voor kiezen om een les zeilen te volgen van een ervaren zeilinstructeur. Op aanvraag kan er afgesloten worden met een zeilwedstrijd onderling.

Wilt u niet zeilen of waterskiën/wakeboarden, dan kunt u ook in de sloep blijven zitten. U ziet uw vrienden/collega’s de mooiste acties maken terwijl u lekker achterover met een biertje of een wijntje zit te genieten van al die georganiseerde chaos om u heen!

Zo’n dag op het water vliegt voorbij, maar niet getreurd, want als u dat wilt kunnen wij nog een heerlijke barbecue voor u regelen. Tijdens het eten en drinken is er volop de kans gezellig alle belevenissen van die dag met elkaar te bespreken en lekker bij te komen van de dag.

Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken: 0252 544494.

Dit arrangement is ook te combineren met suppen, een solextocht of kanoën. Vraag ons naar de mogelijkheden.